Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

αααααααααα

δεν μπορω..νευρακια τσαταλακια η τζενουλα..!!!!!δεν μπορω να συγκεντρωθω! βρογχιολιτιδες, ερυθηματωδη εξανθηματα, συγγενεις ανωμαλιες! ααααααα! αφηστε με ησυχη! χαθηκε ο κοσμος να λειτουργει η υπνοπαιδεια??? θελω να ανοιξω σουβλατζιδικο στην πειραιως! δεν ειμαι εγω γι'αυτα..δια βιου εκπαιδευση και προσεχη 8ωρα στην βιβλιοθηκη.. πονοκεφαλιαζω! και την παρασκευη θα κατσω σε ενα εδρανο να κοιταω σα χαζη μια κολλα με μικρα μαυρα γραμματακια. αλλα το χειροτερο δεν ειναι αυτο.για την ακριβεια αυτο δεν ειναι τιποτα,οπως λεω σε στιγμες παρηγοριας στον αρρωστο, αυτα θα τα θυμομαστε στα 30(ή λιγο αργοτερα πιο σωστα για την περιπτωση μας) και θα γελαμε..
το χειροτερο ειναι οτι θα βγω γιατρος (θα βγω?) και οι γιαγιαδες στο ιατρειο θα ξερουν περισσοτερα απο μενα για τα αρθριτικα τους.
πωπω..εχω καταντησει πιο γκρινιαρα κι απο μια ξανθια μοντελα με σπασμενο νυχι..
δεν παω καλα.. αλλα καπου πρεπει να τα λεω..
α ρε φοιτητηλικι...να δω αμα τελειωσω τι θα κανω, που η πολυτελεια να γκρινιαζω για το τιποτα θα ειναι μακρινη αναμνηση..ας το χαρω λοιπον οσο το εχω..
πσσσστ..και μακρια απο γιατρους!

6 σχόλια:

Κατουρημένη ποδιά είπε...

προς στιγμήν νόμιζα ότι πας να συγκαλύψεις τα πράγματα και λέγοντας "νευρικιά τσαταλάκια" εννοούσες την περίοδο (επιστημονικά μιλάω)

ΑΛΛΑ βιάστηκα. Καλά καλά δεν είχα ολοκληρώσει την πρώτη γραμμή (του ποστ)

έπειτα νόμιζα ότι διάβαζα το ποστ μιας ξανθιάς μακρομαλλούσας που μόλις έσπασε το νύχι της πατώντας το πλήκτρο enter ή το 0.

συ-φιλική συμβουλή: δες κανα επεισόδιο HOUSE MD και θα στρώσεις..

jane είπε...

ισως η γκρινια μου ηταν πιο δικαιολογημενη αν βασιζοταν στην επιστημονικη σου υποθεση,αλλα ηταν απλα γκρινια οπως καταλαβες.. γνησια, βαρετη, πικροχολη, αυθεντικη γκρινια.
οσο για τον χαουζ ειναι ιατρικο φαινομενο πως γινεται μετα απο 5 ωρες ενδοκρινολογια να παρακολουθειται τοσο ευχαριστα..αλλα δεν κανει την δουλεια των 1.500 διαφανειων!!!!
ποσο να δω η γυναικα???

Ανώνυμος είπε...

ti mu thimises ;)
panepistimio... vges oso pio grigora ginete!
i oxi katse meta prepei na dulepsis...
ante kala meine oso mporeis...
den ksero!
i alitheia ine oti den sozetai ;)

xoris plaka tora... ti simasia exoun ola auta? apla kita na griniazis mono authentika!

jane είπε...

γυναικα ειμαι,ενα πραγμα κανω καλα, να γκρινιαζω αυθεντικα!;)
οσο για το πανεπιστημιο, εχω μελλον κι -ανεξαρτητως παραπονων- ειναι ανακουφιστικο αυτο..ποιος τρεχει τωρα για ειδικοτητες??χαχα

Irvine είπε...

Ασε τις ειδικοτητες ρε Jane.Εγω λεω να κοιταξουμε να παρουμε κανα πτυχιο πρωτα(που δεν το βλεπω να γινεται στο κοντινο μελλον αλλα κουβεντα να γινεται :P).

jane είπε...

ωραιο ακουγεται το πτυχιο.. φανταζομαι οτι υπονοεις αντι να ασχολουμαι με την επομενη φαση που πλησιαζει απειλητικα, να ψαξω μια καλη κορνιζα να κορνιζαρω το 5,5!
εισαι τρελος???θα εμπιστευοσουν εσυ γιατρο με τετοιο πτυχιο?!?
αναδιατυπωνω: θα εμπιστευοσουν γιατρο?!?